Seminar za zaposlene na putničkim brodovima

cruise 2024 1

 

Cruise seminar 2024.

Upoznaj najnovije trendove cruising industrije i razmeni iskustva s kolegama

Norveški Sindikat pomoraca, Međunarodna federacija transportnih radnika (ITF), FIT-CISL, VER.DI, i Sindikat pomoraca Hrvatske pozivaju te na seminar za pomorce koji rade na brodovima za kružna putovanja „Cruise seminar“, koji će biti održan od 22. do 26. aprila 2024. u Dubrovnik.

Reč je o jedinstvenom edukativno – informativnom seminaru gde na jednom mestu imate priliku saznati najnovije trendove i problematiku kruzing industrije, upoznati se sa zakonodavnim odredbama i propisima, vašim pravima, i razmeniti iskustva s kolegama. Seminar je osmišljen na način da se čuje glas zaposlenih te da se dobiju odgovori na trenutno najaktuelnija pitanja.

Cruise seminar se u svetu odvija već petnaest godina, a ovo je treći put da će biti održan u Hrvatskoj.

Seminar traje četiri dana i, između ostalog, obrađuje teme:

  • Harassment & Bullying
  • Finsijsko planiranje pomoraca
  • Kolektivni ugovori i ugovori o radu
  • Svest o zdravlju i prevencija od HIV-a
  • ITF, ILO, IMO, MLC 2006 (traženje pomoći, način pritužbi ,saveti i još mnogo toga).

Seminar je namenjen svim pomorcima i lađarima bez obzira na poziciju na brodu i u potpunosti je besplatan. Vodeći računa o tome da zaposlene na brodovima ne odvajamo od porodica dok nisu na brodu, za članove porodice su takođe pokriveni svi troškovi noćenja i obroka. Ovogodišnji seminar bit će održan u poznatom dubrovačkom hotelu Palace, a vas pozivamo da se što pre prijavite za učestvovanje na linku: http://bit.ly/cruiseseminarapply

Broj polaznika je ograničen.

 

Ostavite odgovor